Hubenost- císařský řez

Dobrý den, jsem velmi hubená, ale nemůžu přibrat. Slýchávám různé poznámky, že jsem anorektička apodobně. Moc si jednou přeji miminko, jenže mám bakteriální vaginózy- opakovaně. Chtěla bych jednou provést císařský řez. Jednak z důvodu, aby se v porodních cestách dítě ode mě nenakazilo a pak z důvodu toho, že si na přirozený porod nevěřim, protože jsem hrozně slabá a opravdu nehezky hubená. Přihlíží gynekolog na postavu ženy? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, nemyslela bych hned na císaře, záleží na mnoha aspektech.Jaké bude těhotenství, jaký bude hmotnostní odhad miminka atd. K postavě se přihlíží, ale není to jediné hledisko. Navíc císař bolí víc než spont.porod.To mi věřte:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: