Hypofunkce štítné žlázy a vysoké hodnoty protilátek

Dobrý den, mám sníženou funkčni štítné žlázy - beru 75mg Letroxu denně. Dle výsledku odběru krve mám hormony štítné žlázy v normě, jen velmi vysoké hodnoty protilátek - překračující měřitelné hodnoty, tedy 1300 (něčeho :-)). Je potřeba ty protilátky nějak řešit? Nebo se prostě čeká, až mi štítná žláza přestane úplně fungovat? Nic jiného než ten Letrox neberu. Díky. Jarmila

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hladiny protilátek se ovlivnit nedají. Nemusí to znamenat zničení funkce štítné žlázy. Pokud je ale funkce snížená, musíte nadále užívat Letrox.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: