Hypofunkce šž

Dobrý den paní Dr, chtěla bych Vás požádat o radu. Po porodu před 3-mi lety mi byla zjištěna Hashim. thyr. Nyní užívám 25mg Euth. obden, před měsícem a půl bylo TSH 4,2, nyní 4,5 a začaly se objevovat potíže vnitřní třes, únava, trochu bušení srdce, pocení. Může to být i při takto nízké dávce způsobeno předávkováním? Užívám bylinné přípravky gynex, Kudzu, Aronii, vše na podporu léčby. Předem děkuji za odpověd S.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Simono, vzhledem k tak nízké dávce Euthyroxu a hraniční zvýšené hodnotě TSH se určitě o předávkování nejedná. Příjemný den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: