Imunita lieky a hpv

Dobrý deň chcem sa spýtať bol som strašne často chorý mal som stále anginu za 7 mesiacov som bol 6 krát chorý v mandliach streptokoky potom mi vybrali mandle je to ešte len 2 mesiace ale nebol som zatiaľ chorý Ale mám slabú imunitu doktorka mi dala isoprinosine a imunor dúfam že to pomôže mám vysoké aslo 1580 povedali mi ze to môže byť po mandliach malo by to klesať ... Ale je normálne keď mi skáču leukocyty raz mám 8.6 potom 10.3, 10.7 a alebo crp raz je 5 potom 11 potom 7 potom 10 môže to stále skákať takto .. A ešte na HPV mám genitalne bradavice doktorka mi nato dala masticku WARTEC a nezdá sa mi ze by to ustupovalo ale čítal som ze ked to má muž tak to nieje nebezpečné aj ona mi to povedala tak je to pravda ze pre mužov to nieje rakovinotvorné ? ďakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste měl opakované anginy více jak 6x v roce , tak by Vám tonsilektomie měla pomoci, ASLO může pozvolna klesat, je důležité sledovat vývoj v čas. Doplnila bych ještě vyšetření moče. Isoprinosin + Imunor jsou velmi výborné léky nejen imunostimulační, ale Isoprinosin se i cíleně používá k léčbě HPV infekce. Záleží jaký typ HPV infekce máte a je důležité infekci vyléčit, aby se riziko vzniku nádorových buněk minimalizovalo. Hodnoty CRP, leukocytu jsou velmi kolísavé, hodnoty které uvádíte nesvědčí pro akutní bakteriální infekci, ale mohou doprovázet virovou infekci včetně infekce HPV.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: