Imunor a těhotenství

Dobrý den, můj imunolog mi předepsal přípravek IMUNOR, kůra obsahuje 4 ampule = užívání na 4 týdny. Zapomněla jsem lékaři říct, že s manželem plánujeme miminko a nyní se již při styku nijak nechráníme (5 týdnů). Měla bych léčbu IMUNOREM zahájit, nebo raději ne? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Imunor užívat zatím můžete, ale jakmile otěhotníte, raději ho vysaďte. Jde o přípravek vyráběný z vepřové krve. Imunitu můžete posílit v těhotenství otužováním, procházkami, pestrou stravou s dostatkem vitamínů (ovoce a zeleniny).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: