Infekce

Je mi to trochu trapné, ale již delší dobu mám problémy s záněty močových cest a už jsem zoufalá, proto se chci zeptat na názor, protože můj doktor zatím moc neví, co s tím. Před nedávnem jsem si koupila sexuální hračku pro ženy tzv. Womanizer, který se pouze přikládá na klitoris, kde vytváří podtlak a díky tomu dosáhnu orgazmu. Ze začátku jsem neměla žádné potíže několik měsíců, i když na záněty trpím již asi dva roky, ale v době, kdy jsem si přístroj koupila, se ty záněty zrovna uklidnily. Ani jsem nebyla v obchodu informována, že by přístroj mohl záněty zhoršit a ani jsem nikde o tom nic nečetla. Jenže po čase jsem si všimla, že po použití přístroje buď přišel zánět nebo se zánět zhoršil, proto přístroj již nepoužívám. Jenže již dva měsíce mě trápí záněty močovách cest, už jsem brala 8krát antibioka jen v posledních dvou měsících (uriflos, 2x Contrimoxazol Al forte, Cyplox, Augmentin, Macmiror, Selexid a Nitrofurantioin). Teď beru nějaké přírodní preparáty, co jsem si nakoupila v Německu, ale ty se bohužel také nedají dlouhodobě brát kvůli játrům, jenže bez prášků nevydržím ani den a po antibiotikách se to jen horší. Když jsem teď jako poslední brala Nitrofurantion, tak se obtíže jen horšily, že jsem musela přejít na ty přírodní preparáty z Německa, protože to bylo k nevydržení, takže se samotným Nitrofurantoinem bych nevydržela. Doktoři říkají, že už mám asi rezistenci. Neustále však cítím problém na začátku u vchodu do močové trubice. Několikrát za den mě tam píchne a pálí a řekla bych, že právě od toho začátku močové trubice chodí ty záněty, protože když beru nějaké léky, tak v samotném měchýři problémy necítím, jen na tom začátku močové trubice. Testy na pohlavní choroby jsou negativní jak z gynekologie, tak z urologie. Nevím tedy, jestli jsem si ten začátek močové trubice nějak nepoškodila nebo jestli tam mám zlikvidovanou imunitu nebo o co jde. Nevíte, co by se s tím začátkem močové trubice dalo dělat? Momentálně čekám na cystoskopii. Jsem také objednaná na imunologii a již beru měsíc Uro-Vaxom. Myslíte, že by mi na imunologii dokázali pomoct?

Odpověď odborníka:

Začnu od konce:imunolog by vám pomoci mohl.Zopakujme si několik zásadních režimových opatření:dostatek tekutin,výluka ostrých a dráždivých potravin,volné,pokud možno bavlněné prádlo-ne tanga,mytí zpředu dozadu,tedy od vulvy ke konečníku,nejlepší volbou je sprchování,používat jemné osvědčené prostředky intimní hygieny a to nejvýš 1-2x týdně,jinak jen sprcha vodou.Uro vaxom doberte,poté bych ještě doporučila max brusinky.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x