Infekce

Chtěla bych se zeptat, zda když přechodím kvasinkovou infekci, tak jestli se z toho může stát něco horšího (chlamydie, kapavka, ...) popřípadě neplodnost? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kvasinky se nemůžou přeměnit na chlamydie, kapavku, ani na cokoliv jiného. Každá neléčená infekce pohlavního ústrojí může v důsledku skončit neplodností. Skutečnou kvasinkovou infekci asi ale nepřechodíte, příznaky tohoto onemocnění jsou nepříjemné a to Vás donutí léčbu vyhledat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: