Infekce?

Dobrý den, před třemi roky jsem měla mírné astma. V důsledku léčby zcela bez obtíží a bez léků. Teď už skoro 4 měsíce kašlu. Kašel je dráždivý, v noci se nebudím. Z alergo poradny:dýchání čisté, testy na alergii všechny neg. Spirometrie-objemy v normě, bronchodilatační test neg. pV křivka bpn. Proveden provokační test volným během, po kterém nedochází k signif. Zhoršení průchodnosti. test na pozátěžový bronchospasmus:neg Laboratoř:IgG-7,41 IgA-1,13 IgM-0,58 IgE- pod 5, KO v normě Alfa 1 AT 1, FW 3/7 VK:staf.aureus Strept. agalactie ORL:KLidný nález Od provokačního testu 18.8. stále kašlu,před testem jen po ulehnutí, nebo po zátěži, ale té jsem se pokud možno vyhýbala. Nevím co by to mohlo být mohli by jste mi napsat odpověď. Předem moc děkuji. Simona

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je možné že se jedná o infekt nasedající na astma, doporučovala bych RTG srdce a plic a podrobné vyšetření praktickým lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x