Isoprinosine

Dobrý den, nedávno jsem psala o problému přítele s vaginálními bradavicemi, ten se dalo by se říci zlepšil/vyřešil. Nyní by jsme se chtěli začít snažit o miminko, ale dr mu dala opět léčbu lékem Isoprinosine a prý by to zkoušet nedoporučovala. V návodu jsme nic negativního nenašli. Je důvod nezkoušet otěhotnět, když partner bere tyto léky, pokud ano jak dlouho je třeba čekat a jaký to může mít negativní vliv? Na mě případně na spermie/plod? Děkuji za info

Odpověď odborníka:

Isoprinosin je lék podporující buněčnou imunitu u pacientů náchylných k virovým infektům. Domnívám se, že není důvod, proč by partner nemohl tyto léky užívat. Kontraindikací je pouze těhotenství a kojení, pokud by přípravek užívala žena.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: