Je možné už vyloučit otěhotnění?

Vážený pane doktore, ráda bych Vám položila dotaz, zda už mohu být klidná, že těhotenství je vyloučeno. 12. den po rizikovém styku mi bylo naměřeno HCG v krvi < 0,1 a 15. den (dnes) po riz. styku těhot. test s citlivostí 10 vyšel negativní. Kdy mám ovulaci je těžké určit, protože jsem měnila HA za ne úplně standartních podmínek. Začátek poslední menstruace byl 25.7. Pokládala jsem vám dotaz 10.8. Menstruaci bych měla dostat cca za 4 dny, dnes večer beru první neaktivní tabletku. Děkuji Vám za zodpovězení dotazu, s pozdravem Pavla

Odpověď odborníka:

Podle těchto výsledků můžete být zcela klidná, o graviditu se nejedná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: