Je nutná revize dělohy?

Dobrý den ,pořebovala bych rychle od vás poradit... mam 17dní spoždění MS mela jsemtotiž pozitivní těhotensky test ale miminko to vzdalo..ještě ani v děloze nebylo nic vidět tak jsem se bála mimoděložního ...45DC mě dr .poslal na krev ale hcg bylo pouze 92... 47DC(2.3.) bylo hcg uz jen 67 takže neprosperující.dneska jsem byla u dr říkal že mě pošle na revizi,já jsem to odmítla že zatím nechci.v pondělí jdu znova na krev..je revize nutná?když hcg bude klesat?může to byt i tak mimoděložní?ale když neprosperuje a hcg pada tak to ničemu nevadí ne?měla by přijit menstruace , ? nechala jsem si dnes píchnout agolutin,na vyvolání MS do kdy mi doporučite čekat než mám podstoupit tu revizy?na tu bych vážně nerada raději bych to nechala na přírodě,ovšem není-li to nebezpečné,co si mam sama ohlidat?dekuji ps.ještě jsem se chtěla zeptat co si myslíte o tzv.plodném gelu-conceuve plus-pomáhá přežít spermiím,myslíte že mi mohl zapříčinit to co se mi ted deje?že třeba zbytečně udržel,nezdravou spermii?jaký máte nazor na tento produkt?díky moc a hezký den!Petra

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud HCG klesá a nemáte obtíže,jen slabě špiníte, s revizí bych počkala.po agolutinu a menstruaci bych nabrala opět HCG a pak dle výsledku.co se týče gelu, příčina potratu to nebyla.můžete ho používat dál.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: