Je pravděpodobnost otěhotnění ?

Dobrý den , chci se zeptat , zda je pravěpodobnost otěhotnění . Menstr. cyklus mam nepravidelný 28-34 dní . Poslední PS byl 7.12 a druhy den 8.12 2015 a menstruaci jsem dostala 13.12 2015 . Antikoncepci neuzivam uz pul roku , ovulaci nevim kdy mam a test byl včera i dnes negativní . Děkuji za odpoved , Gabi

Odpověď odborníka:

Pokud jste dostala normálně silnou menses a test je negativní je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: