Pravdepodobnost otehotneni

Dobry den, chtela bych se zeptat, jake je pravdepodobnost otehotneni,kdyz jsem 10Let brala HA, nyni uz ji druhym tydnem neberu. Jak dlouhou dobu po nebrani antikoncepce jsem jeste chranena? Dekuji za zodpovezeni.

Odpověď odborníka:

dobrý den, atk vás chrání jen pokud ji berete, pokud ji vysadíte, tak hned v tom cyklu bez atk se na vas vztahuji tabulky pravděpodobnosti jako u stejně staré populace bez antikoncepce....čert niky nespí, gravidní můžete být klidně hned..

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: