Je to možné

Mám takový problem v rozmezí mezi menstuaci jsem měla pohlavní styk se dvěma muži prvně před menstruaci není pravděpodobnost,že se do mě udělal teměř žádná pak jsem to následující týden dostala a měla pohlavní styk s jiným,který se pravděpodobně do mě udělal pak jsem po nějakých týdnech zjistila,že jsem těhotná doktor mi podle poslední menstruace zjistil termín porodu jenže ted podle ultrazvuku mi napsal,že je možné,že to bylo dřív než menstuace nastala je možné,že to dítě čekám s tím prvním chlapem?Celou dobu jsem si totiž myslela,že ne když jsem to dostala a toho druheho chlapa celé těhotenství ujistovala ze dite je jeho až do tedka zacinam byt navaškách zda je opravdu otec.On je už o tom ujisten ze to tak je a o mem skluzu ví proto si nebyl jist ted už je a já ho nechci zklamat

Odpověď odborníka:

Stáří gravidity se nejpřesněji stanoví mezi 10 a 12 týdnem ultrazvukem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pánské potíže? Homeopatie pomůže nejen se záněty
Články: Pánské potíže? Homeopatie pomůže nejen se záněty
Zdraví a správná funkce...
Nebojte se vysazení antikoncepce
Články: Nebojte se vysazení antikoncepce
Budu mít problém otěhotnět...
Pití slazených limonád zvyšuje riziko rakoviny slinivky
Články: Pití slazených limonád zvyšuje riziko rakoviny slinivky
Lidé, kteří pijí dvě a více...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zvládnout návrat z teplých krajin zpátky do zimy?
Články: Jak zvládnout návrat z teplých krajin zpátky do zimy?
Pokud hodláte vyrazit za...
Neštovice aneb Komu hrozí obzvláště velké nebezpečí
Články: Neštovice aneb Komu hrozí obzvláště velké nebezpečí
Plané neštovice jsou vysoce...
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovina kůže
Články: Rakovina kůže
Rakovina kůže je souhrnné...
Sliny přispívají k rychlejšímu hojení ran
Články: Sliny přispívají k rychlejšímu hojení ran
Každý, kdo má nechtěné...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: