Ještě dotaz

ještě jednou Vás paní doktorko zdravím. A mám ještě dotaz. A to ten , jestli ta bakterie ENTEROBACTER CLOACE , kterou jsem dostal jak Vám píšu v předešlém vzkazu má také vliv na potenci? Mám hodně slabou erekci a slabý prožitek libida. Musím se k tomu doslova nutit ( aby se mi stopořil ). Jsem po prodělané rakovině varle?te, taky to píšu v minulém vzkazu. Nebo ta slabá potence je tím, že mám jen to jedno varle? Nebo je to touto bakterií? Jsem zoufalý. Potřebuju pomoc, abych se té bakterie zbavil. A pak si přeju mít zpátky plnou potenci ( zase tak hezky prožitou jako dřív ). Co s tím vším? Děkuji, skrze tu bakterii Enterobacter jak jste mě radila. Ale co poradíte na zlepšení té potence? Nejspíš sexuolog, ale dá se mužská potence léčit nějakými léky? Děkuji, PETR.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petře. Enterobacter s Vaší potencí nesouvisí, ale celkové vyčerpání organizmu po prodělané nemoci a léčbě souvisí jak s tím, že jste náchylný na infekce, tak i se sníženým libidem a potencí. Doporučuji Vám, aby jste se zaměřil na posílení celého organizmu, dopřál si hodně odpočinku, hodně vitamínů, posiloval i fyzickou kondici a myslel jen na příjemné věci, zbytečně se nezatěžoval stresem a oná chuť na sex i potence přijde sama.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: