Ještě info :)

Dobrý den pane doktore :) Už jsem Vám jsem jednou psala.Jak jsem měla s přítelem 24.02.2011 sex, že do mě párkrá "zajel" bez kondomu pak ho nasadil, následně sundla a "zajel" do mě párkrát znovu... Mences se mělo dostavit 08.03.2011, které se ovšem nedostavilo. Dostavilo se ale včera 11.03.2011, tedy o 4 dny později. než jsem je v neděli dostala tak jsem se bouchala do břicha, takže se bojím že to není mences ale nějáke jiné krvácení... :( Je možné že je to něco jiného? Chtěla bych se zeptat, jestli to jsou měsíčky (doufám že ano) tak jestli můžu být ještě těhotna??...Děkuji za trpělivost a brzkou odpověď :) Příjemný zbytek dne :)

Odpověď odborníka:

Bouchání do břicha by problém nevyřešilo spíše by jste si mohla ublížit, vyčkejte ukončení menses, poté si pro jistotu udělejte těhotenský test a postarejte se o antikoncepci příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: