Kamínek v ledvině

Ještě jsem pane doktore zapomněla napsat, že mám v levé ledvině menší kamínek tak jestli mě ten podbřišek nemůže bolet kvůli tomu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pochopitelně kamínek v ledvině může způsobovat bolesti v průběhu močovodu, zvláště pokud dojde k jeho pohybu. Bolest se pak projikuje i do podbřišku

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: