Kampylobakter

Dobrý den,před 3 týdny jsem byl hospitalizovaný v nemocnici na 14 dní kvůli tomuto bacilu.Před týdnem mě pustili z nemocnice a zase mi začal průjem a křeče -Chci se zeptat jestli je normální že se léčím tak dlouho a jestli je zase nutný pobyt v nemocnici?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, normální to není. Pokud máte zase problémy, navštivte svého obvodníh lékaře a nebo přímo oddělení, kde jste byl hospitalizován (podle toho také, kam máte chodit na kontroly). Měl byste být znova vyšetřen! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Glukózový toleranční test v těhotenství
Články: Glukózový toleranční test v těhotenství
Orální glukózový toleranční...
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Jak se rozvíjí alergická reakce?
Články: Jak se rozvíjí alergická reakce?
Chcete-li rozumět tomu, co...
Kýla
Články: Kýla
Kýla, hernie, je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: