Kapavka

dobry vecer, chtel bych se dotazat- jsem po vylecene kapavce( vsechny 3 kultivacni testy negativni) cca 3 mesice od posledniho. Abych zacal od zacatku:.mam nyni novou partnerku od te doby a nedavno na dovolene se ji udelal ve vagine (-mezi sdydkyma pyskama) cerveny pupinek , ktery do rana zmizel.a ja mam stele divny pocit cely den jako by me neco uvnitr penisu lochtalo a svedelo bo cestovalo- netusim vsak jestli to neni psychicke(a nedelo se mi to i normalne pred tim ale ted si toho vic vsimam),prevazne vecer kdyz si na to vzpomenu. stale jsem se s tou nemoci psychicky nevyrovnal.rano zadne vytoky nemam a pritelkyne nema zadny jiny problem. je mozne ze kapavku stale mam(chronickou)?a pritelkyne take(docetl jsem se ze se zenam obcas udela pupinek jak od komara a zmizí( avsak nepsali za jak dlouho)......predem dekuji za vasi odpoved. Petr

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petře, na to, jestli byl pupínek způsoben pohlavní nemocí, je těžké přijít takto na dálku, kapavka se ale tímto způsobem neprojevuje. Pokud ani vy ani přítelkyně netrpíte žádnými příznaky, bude vše v naprostém pořádku. Na zjištění, jestli se kapavka mohla vrátit, je třeba kultivace. Pokud nebudete mít příznaky Vy, považovala bych to za zbytečné.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: