Kapavka

Dobrý den, je obvyklé, že po léčbě kapavky v krku penicilinem po dobu 10 dní není úspěšné? Hned po nasazení penicilinu příznaky odezněly, ale cca 5. den po dobrání léku mám opět zarudlý krk a bolí mě při polykán. Nebo může se prostě stát, že současné problémy s kapavkou souviset nemusí, ale jsou možným důsledkem prochladnutí? Jsem z toho nešťastná, zítra jdu na kontrolu, ale na výsledky se prý čeká i pět dní.... Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozřešení může dát opravdu jen laboratorní výsledek, který ozřejmí původce současných bolestí v krku.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: