Kapavka

Dobry den, uz druhy den po diagnoze kapavky beru atb Doxyhexal 2x100mg po 12 hodinach. Chtel bych se zeptat, za jak dlouho mohu ocekavat ustoupeni priznaku vytoku, abych si mohl byt jisty, ze dane atb skutecne ucinne zabiraji. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jistý si být můžete až po kontrolních odběrech a kontrole u lékaře, který kapavku léčí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poruchy emocí
Články: Poruchy emocí
Co se vám vybaví, když se...
Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Články: Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Ne všichni si dostatečně...
Osteoporóza - tichý zloděj kostí
Články: Osteoporóza - tichý zloděj kostí
Osteoporóza je metabolické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kouslo vás klíště?  Nechte ho vyšetřit!
Články: Kouslo vás klíště? Nechte ho vyšetřit!
Jednou z možností, jak se...
Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy
Články: Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy
Anxiolytika a antidepresiva...
Rakovina prsu u mladých žen? Sice vzácná, zato komplikovaná
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: