Kapavka

Dobrý den, přítel mi pred týdnem oznámil, ze ma kapavku, ale ja mu jsem verna, a jak tvrdí, on take. Je nejake procento přenosu i jinak nežli pohlavně? A jsem urcite nakažena take, kdyz jsem s nim soulozila bez ochranypred 10 dny? A jeste dotaz, přítel mne již nahlásil na léčbu a zajímá mne, zda moje výsledky, at uz negativní či pozitivní, bude doktorka hlásit mému příteli nebo jeho doktorovi. Dekuji za odpověd Zdena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, začnu od konce , výsledky budou hlásit vždy Vám a partnerovi nikdy! Nakažená být můžete. Možnost získat kapavku mimopohlavním stykem existuje , ale je velmi málo pravděpodobná , ale ne vyloučená! S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: