Kapavka

Dobrý den, můj bývalí přítel mi dnes oznámil že má s největší pravděpodobností Kapavku. Poslední pohlavná styk jsme spolu něli cca před 3 týdny, ale bohužel on si nepamatuje kdy mu začali příznaky,je možné že bych mohla být nakažená i když nemám žádné příznaky této nákazy??

Odpověď odborníka:

Dobrý den Martino! Ano, můžete být nakažená kapavkou přestože nepociťujete žádné potíže. Je třeba aby vás vyšetřil gynekolog nebo dermatovenerolog.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x