Kardiologie

Dobrý den, již v dětství mi byla zjištěna vada prolos mitrální chlopně, dostala jsem i kartičku "prevence infekční endokarditidy, kterou mám předkládat. Také jsem se léčila na alergologii pro leukopedii. Nyní jsem již delší dobu nebyla na kontrole. Ptám se, zda je pro mne vhodné odjet do Afriky /Tanzánie, Zanzibar/ na humanitární asi 2měsíční misi? Nebo je to příliš velké riziko a neměla bych nic takového podnikat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zda je pustit na takovou cestu je otázka. Pokud bude schopna zajistit odpovídající hygienické podmínky, nemělo by se nic stát. Ovšem napříkad při větším poranění možnost nákazy je. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: