Kardiostimulátor a bezdrátový mikrofon

Dobrý den pane doktore, již jsem Vám jednou psala dotaz a za odpověď moc děkuji. Napadla mě v souvislosti s maminčiným kardiostimulátorem ještě jedna otázka. Maminka se účastní akcí u kterých používá bezdrátový mikrofon. Nemůže mít negativní vliv na kardisimulátor ?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že by to nemělo mít negativní vliv. Pokud maminka používá klopový mikrofon, bude vhodné ho umístit na druhou stranu než je implantovaný kardiostimulátor.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: