Karpální tunel

Dobrý den, mám dotaz Při preventivní prohlídce mi zjistili, že mám na pravé ruce lehký syndrom k.p má na to vliv i tom že jsem v přechodu už 12 let. Můžu si nechat udělat nové měření u jiného neurologa? Díky za odpověď, spěchá, potíže žádné nemám

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemáte potíže, není důvod se znepokojovat. Navštívit jiného lékaře samozřejmě můžete, ale pokud potíže nemáte, není důvod k jakýmkoli zásahům - je to vaše zdraví a tělo. Souvislost s přechodem spíše žádná není. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: