Kašel

Dobrý den,chci se zeptat.Syn měsíc pokuckává od začátku ledna bral mucosolvan,potom byl přeléčen klacidem a ted bere spiropent sirup Doktorka ho léčí pořád na nějaké vyrozy,po lécích je třeba 2 dny bez kašle a rýmy a po dvou dnech to začne znovu.Jinak syn je stále při chuti i dostatečně pije.Má 1,5 roku.Mám strch aby to nebylo pozření na streptokoka.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zda se jedná nebo nejedná o streptokokovou nebo jakoukoli jinou bakteriální infekci, by ozřejmil výtěr z krku či nosu, případně odběr vykašlaného sekretu (tzv.odběr sputa).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: