Klidový režim po operaci slepého střeva

Dobrý den, můj 7-letý syn byl 20.8.2013 operován pro akutní zánět slepého střeva. Hospitalizace trvala 5 dní, další týden zvýšená opatrnost. první týden nechodil do školy.Ráda bych se zeptala, jestli mu může ublížit jízda na kole, zatím jen do školy a určitě ne žádné "jančení" s kolem. Syn už má skoro "absťák", ale nerada bych mu ublížila.Pane doktore předem Vám moc děkuji za odpověď Linda Vacková

Odpověď odborníka:

Nezmiňujete se, zda operace byla provedena laparoskopicky nebo otevřenou cestou. Po prvním postupu jistě může již na plno trenovat pokud je bez potíží. Při otevřené operaci po 4 týdnech od operace. Podotýkám, pokud je pooperační průběh bez komplikací.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x