Klystýr

Pardon, mobil mi z toho udělal nechtelný dotaz, proto přepisuju: Dobry den, občas (1-4 za tyden) si delam klystyr (musím říct, že nejen pro očistu, ale občas i jako formu onanie). Mam 59-60 kg a poterboval bych pribrat. Mohou klystýry zpusobovat, ze nepribiram? Tedy nemám nějaký extrémní problém, že bych nemohl přibrat, ale ptám se pro ujištění, jistá nesnáze tu totiž v příbrání je. Mohou klystýry vylozene ubirat živiny ktere mé tělo potřebuje? (vím sice, že tlusté střevo už živiny nezpracovává, ale raději to chci vědět mě odborníka) Predem moc dekuji!

Odpověď odborníka:

častý klystýr může být příčinou toho ,že nepřibíráte

MUDr. Eva Stříteská
MUDr. Eva Stříteská

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní a gastroenterologické ordinace, Praha 10

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: