Koleno

Dobrý den, p. Doktore Mám dotaz. V lednu tohoto roku jsem podstoupila plastiku předního zkříženého vazu. Cítím se dobře koleno drží svaly se obnovují. Vracím se i ke sportu v plné zátěži. Ale koleno mě dost bolí a pod kolenem v kosti kde mám ten šroub se mi pravděpodobně udělal nějaký nárůstek, který mi nevadí při pohybu jen po zátěži to zatuhne a bolest trvá i pár dní. Je to běžné nebo to mám raději konzultovat s ortopedem. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Konsultaci je třeba absolvovat určitě, ale lehká kostní reakce se dostavuje vždy, jen záleží na její velikosti. Určitě chlad a kontrola včetně rtg

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: