Koleno

Dobrý den,poprosim jen o Vas názor. Stalo se mi to během víkendu a teprve čekám.Jaky zákrok byste volil? Děkuji q

Odpověď odborníka:

Pokud potíže budou po léčbě po 3 týdnech přetrvávat bylo by na místě provedení vyšetření magnetickou rezonancí, potvrzení o poruše celistvosti menisku, v pozitivním případě artroskopické vyšetření a ošetření poraněného menisku kolena.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x