Koleno

Dobrý den,poprosim jen o Vas názor. Stalo se mi to během víkendu a teprve čekám.Jaky zákrok byste volil? Děkuji q

Odpověď odborníka:

Po konservativnjí léčbě a po provedení základní pohybové a fyzikální léčby na rehabilitaci vhodná kontrola na oertopedii, při přetrvávání potíží provedení vyšetření magnetickou rezonancí a dle nálezu dlaší postup. Patrně artroskopie s ošetřením poraněného vnitřního menisku kolena

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Biologická léčba – další možnost, jak léčit revmatoidní artritidu
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
I s artrózou můžete vyšívat
Články: I s artrózou můžete vyšívat
Přinášíme několik tipů, jak...
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Biologická léčba u revmatoidní artritidy: otázky a odpovědi
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vyšetření žil
Články: Vyšetření žil
Onemocnění žil je velmi...
Záněty močových cest trápí mnohem častěji ženy
Články: Záněty močových cest trápí mnohem častěji ženy
Zánět močových cest je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: