Kombinace injekcí fraxiparine a mumia(př.wobenzymu)

Dobrý den,dcera má měsíc po havárii,byla propuštěna do domácího léčení a dostala 20 ks injekcí Fraxiparine.Má po operaci kolene,se zlomeninami nebyla operována,ty by jí měly srůst(lopatka,2 obratle,6 žeber).Může v kombinaci s Fraxiparine používat Mumio(př.Wobenzym,který je fibrinolytický)?

Odpověď odborníka:

Dcera patrně užívá Fraxiparine jen v preventivní dávce jako ochranu před trombózou a plicní embolií, užívání Wobenzymu je v této situaci bezpečné. Pokud chcete mít naprostou jistotu, kontaktujte operatéra nebo propouštějícího chirurga.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: