Koncepce

Dobry vecer, chtela jsem se zeptat. pred 14 mesici jsem byla na miniinterupci, bohuzel za 3 tydny i pres absenci sexu a dodrzovani vsech hygienickych doporuceni jsem dostala akutni zanet delohy, vejcovodu a vajecniku. Byla jsem skoro 3 tydny hospitalizovana v nemocnici na atb a kapackach. Nyni se s pritelem snazime o miminko, jiz pres pul roku a zatim nic. na gynologii i na ultrazvuku vse v poradku, az pred 2mesicema, kdy mi nasli cystu, ktera se jiz vstrebala. Chci se zeptat, kdy to zacit resit ze se nedari (ja 22, pritel 35) a jak? Je mozne ze po miniinterupci a zanetu mi nejde ci nepujde otehotnet? od zacatku snazeni beru kyselinu listovou, uz i hlidame ovulaci pomoci ovu.testu a stale nic...Dekuji moc za odpoved! hezky den.☺

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jednoznačně nelze odpovědět i bez interrupce, natož po ní.Mohu nabídnout- stavte se za mnou po prázdninách v Neratovicích v nemocnici, dobré by bylo mít sebou zprávu o dosud provedených vyšetřeních, at neztrácíme čas jejich opakováním. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Od rozšířených žil k neplodnosti?
Články: Od rozšířených žil k neplodnosti?
Křečové žíly často obtěžují...
Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Články: Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Většina léků má kromě...
Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Impotence
Články: Impotence
Nedostatečná tuhost...
Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Články: Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Kojící matky mohou významně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: