Opětovný dotaz

Nejsem z Vaší odpovědi o moc chytřejší. Jak uvádíte : ke případně gravidite došlo ještě před koncepci,takže nemejte obavy, tak si nejsem jista, zda jsme si dobře rozuměli. Jde o to, že léky bral partner a chtěla jsem jen mít jistotu, že tím nebyly nějak zasaženy spermie, aby se to nějak neodrazilo na zdárném vývoji a průběhu případného těhotenství. Moc děkuji, za odpověď. Užívání Nitrofurantoin-ratiopherm 100mg a Aescin-Teva Dotaz od: Dáda | Publikováno: 1.8.2012 Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda má vliv užívání Nitrofurantoin-ratiopherm 100mg a Aescin-Teva u partnera, na případné těhotenství. Jedná se o konec léčby a o styk, při kterém mohlo dojít k otěhotnění ( 4-5 dní před plodnými dny). Velice děkuji, za rychlou odpověď. Odpověď odborníka: Nitrofurantoin senedoporucuje používat v prvním trimestru gravidity,ale u Vas ke případně gravidite došlo ještě před koncepci,takže nemejte obavy,Aescin vliv nema Příjemný den Zdroj: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/uzivani-nitrofurantoin-ratiopherm-100mg-a-aescin-teva-50353

Odpověď odborníka:

Prominte, to jsme si opravdu nerozumeli. V pripade, ktery uvadite nemusite mit absolutne zadne obavy. Spermie nemohly byt nijak poskozeny. Nemejte obavy. Prijemny vecer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x