Kondylomata

Dobrý den, prosila bych o radu, mam kondylomata gynekolog mi tvrdí, že je nemám v takovém stádiu a množství aby byl nutný chirurgický zákrok(mam epilepsií a vadu srdce takže je u mě narkóza komplikovaná) chtěla bych se zeptat na různé kožní přípravky které bych si mohla aplikovat na kondylomata četla jsem o Kolodium forte a Wartec creamu ten momentálně užívám je to Kolodium forte bezpečné?? A co by jste mi krom Aldary ještě doporučili? (Vysoká cena) beru vytamíny (c+hlívu ústřičnou). Děkuji za odpověď. Mimo jiné se bude mazat i přítel stydí se jít k doktorovi a malé množství bradavicek se mu bohužel oběvilo taky. Popřípadě ke kterému doktorovi má jít dermatoverogii u nás nemáme. A ještě jsem se chtěla zeptat na očkováni přítel je stálý ale četla jsem že očkování už nemá smysl když už jsem Virus jednou chytila a mohl by mít přítel zvýšené ryziko rakoviny pohlavních orgánů? Velice děkuji za odpověď. Přeji příjemný den

Odpověď odborníka:

dobrý den nejlepší zkušenost máms Aldarou , nic jiného nefunguje optimálně. přítele by měl opravdu vyšetřit dermatovenerolog - samoléčba není optimální. očkování smysl opravdu nemá.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: