Kondylomata

Dobry den pred rokom aj jednym mesiacom som mala sexualny styk s chlapcom ktory mal v tom case kondylomata v analnej casti . Ja som sa bola dat uz par krat osetrit a nemam nič mozem sa aj po takej dlhej dobe obavat nakazi ? Mam noveho priatela uz 6 mesiacov a nechcela by som ho nakazit niecim mam velky strach pri kazdom styku s mojim priatelom aj ked som nanom ani na mne nic nespozorovala DAKUJEM VAM ZA ODPOVED VELMI :(

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, děkuji za dotaz a zdravím Vás, teoreticky je nákaza nepravděpodobná, ale v medicíně nic neplatí 100%, proto bych ho o Vašem problému informovala, ten Váš stres za to opravdu nestojí, jedná se o velmi rozšířené projevy, pokud je partner uvědomělý, měl by pochopit. Pokud to chcete probrat oba v ambulanci, ráda vás oba vyšetřím, el. č. je na webu, stejně tam mail, DermaEsthetic. S přáním klidného víkendu Š.

MUDr. Hana Šulcová, MBA
MUDr. Hana Šulcová, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: DermaEsthetic

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x