Kondylomata

Dobrý den. Měla jsem kondylomata asi před 4 lety. Léčila jsem se nějakou mastičkou i léky na vnitřní užití, které předepsal můj gynekolog a kožní lékař. Nezabíralo to a byla jsem už objednaná na operaci, ale kondylomata sama od sebe zmizela. Předpokládám, že vir, který to způsobuje, mám stále v sobě. Mohu tedy někoho nakazit? Mám víc než rok stálého partnera a tomu se před pár měsíci objevily 2 bradavičky pod předkožkou. Je možné, že jsou to kondylomata a že je má ode mě? Nebo se nakazil jinde? Pokud jsou ode mě, je možné, že by se objevily až půl roku po tom, co jsme spolu začali provozovat sex? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je to možné kondylomata ráda recidivují a infekce v latentní formě může bez klinických známek v organismu přetrvávat příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: