Kondylomata

Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda je mast(Aldara) na kondylomata účinná?doktor mi doporučil chirurgický zákrok pod celkovou narkozou,ale tohle řešení bych nejraději nevolil.Prosím poraďte.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Aldara působí dosti povrchově , léčna je dlouhodobá a na rozsáhlejší projevy kondylomat je slabá. Chirurgický zákrok je možné provést dle rozsahu i v lokální anestezii, záleží jen na množství, velikosti a umístění kondylomat.,

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Kondylomata | Od: Tomáš | 14.9.2016 23:16
Dobry den. Potřeboval bych poradit.
Vyskytla se u me kondylomata, ale
hodne po skromnu, ( 5 malinkatych
bradavicek). A chtel bych zjistit jaky by
byl v mem pripade postup leckby ( zda
bych musel podstoupit zrovna
chirurgicky zakrok, nebo by stacila
lecba jen konzervativne). ( Krem
Aldara) apod. Dekuji za odpoved
reagovat
re:Kondylomata | Od: uLékaře.cz | 15.9.2016 07:56
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: