Kondylomata

Dobrý den vyskytly se mi kondylomata v oblasti penisu mam stalou partnerku asi rok a pul. Ani jeden jsme za tu dobu nemeli jineho partnera. Je možne že jsem to chytil od predchozi partnerky pred rokem a pul a nemoc se projevila az ted?..dekuji

Odpověď odborníka:

Virus,který způsobuje kondylomy může bezpříznakově přežívat v organizmu dlouhou dobu,takže je to možné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
kondylomata | Od: kuba | 30.7.2015 16:38
Dobrý den, byl jsem u kožní lékařky a ta mi
diagnostikovala 2 malé kondylomata.. cc 1-2mm.
Když jsem se podíval na internet na dobu projevení
tak mi to našlo cca několik týdnů. Je možné že se
mi kondylomata projevily už cca po 8 hodinách od
posledního sexu? předtím jsem měl sex před půl
rokem.
Děkuji a pěkný den přeje Jakub
reagovat
re:kondylomata | Od: uLékaře.cz | 31.7.2015 15:00
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: