Kondylomata

Dobrý den čeká mě ablace kondylomat mám strach že to bude hodně bolet a že až budu po zákroku nějaký ten měsíc že až se budu milovat s přítelem který nikdy neměl kondylomata že se mi to vrátí je možné znovu chytit kondylomata?A jak se chránit?Jelikož jsem alergicka na kondomy mám strach že se znovu objeví děkuji...

Odpověď odborníka:

Nejlepší ochrana je očkování vakcínou Silgard u Vašeho gynekologa.,zákrok není bolestivý.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: