Kondylomata

Dobrý den, jsem měsíc po seškrábnutí kondylomat. Bohužel, jsem si před týdnem nahmátla nové. Už jsem byla u gynekologa a ten mi to potvrdil. Mám stálého přítele. Ráda bych věděla zda je možné přeléčit i jeho, pokud je viro nosič. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přeléčit nelze, s virem si musí poradit imunita. Bohužel virus prochází i přes kondom. Lze vyzkoušet mast Aldara, je na recept a dražší. Doporučuji Vám wobenzym na delší dobu, cca 1rok.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
Každé zarudnutí kůže nemusí být alergickou reakcí
Trpíte chronickou hepatitidou C? Na alkohol rychle zapomeňte
Články: Trpíte chronickou hepatitidou C? Na alkohol rychle zapomeňte
Chronická virová hepatitida...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Katarakta
Články: Katarakta
Katarakta, neboli šedý...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: