Kondylomata

Dobrý den, v příloze zasílám fotky. Mám strach, že se jedná ty tzv. kondylomata. Navštívil jsem kožního lékaře, který mi předepsal mast Imacort. Přišlo mi, že jsem byl lehce "odbytý", navíc mast ani nezabírala. Navštívil jsem dalšího kožního lékaře, a ten mi předepsal Fucicort. Přijde mi však, že léčba není dostačující. Předem děkuji za Váš názor

Odpověď odborníka:

Podle fotografie by o kondylomata jít mohlo, zvláště, pokud jste měl anální styk, Doporučuji vyšetření na proktologii k vyloučení vnitřních kondylomat na střevní sliznici. Následně terapii podofylinem či jinou, dle rozsahu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: