Kondylomata

Dobrý den už přibližně měsíc mám na penisu výrustky. Jde mi o potvrzení kondylomat a případně doporučení kam zajít. Nic nesvědí, nebolí.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle obrázku se nejspíše jedná o kondylomata. Určitě by jste neměl mít nechráněný styk a co nejdříve navštívit urologa. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: