Kratší výdrž

Dobrý den pane doktore, mám menší problém. Mám svou první sexuální přítelkyni, se kterou jsem rok, sex spolu máme pravidelně.. někdy každý den, někdy jednou za 3 dny.. neskutečně mě přitahuje,takže jakýkoliv její dotyk,představa o tom že spolu ležíme v posteli,mě vzrušuje tak že mám hodně často erekci,už se mi někdy i směje že mi stojí furt. Mám hodně chuť na sex, ale problém je ve výdrži, nějradši bych jí někdy roztrhal tím jak jsem vzrušenej, ale poté když přijde na věc, tak někdy to s výdrží jde, ale někdy taky ne, tudíž nevydržím moc dlouho a musím si dát pauzu.. pokud jí to dělám orálně + prsty, tak vidím jak ona si to neskutečně užívá, pak na ní vlezu, a jak vidím že si to užívá tak mě to vzrušuje tak že to moc nevydržím, tudíž bych potreboval nějakou radu na výdrž, abych ji dokázal uspokojit. Problém je tedy častá erekce, a malá výdrž, doufám že mi poradíte, děkuji.

Odpověď odborníka:

Časté erekce jako výraz sexuální touhy, již ve Vás přítelkyně vzbuzuje, jsou zcela v pořádku. Rovněž je nutno podotknout, že není pravda, že časté souložení, frekventní koitus, vede ke zkrácení sexuálního aktu - právě naopak. U mužů, kteří souloží krátce, se doporučuje zvětšit frekvenci koitů a rozhodně se zavrhuje myšlenka na snížení frekvence sexuálních aktivit. Abyste přítelkyni přivedl k orgasmu, je určitě předehra s orální a manuální, resp. digitální stimulací velmi důležitá, lze vybavit orgasmus i tímto mimogenitálním způsobem? Je schopna potom dalšího orgasmu i při kratší době zasouvání? Můžete souložit podruhé vzápětí, s odstupem? Lze použít i antidepresiva, hodinu před stykem nebo pravidelně, oddalují ejakulaci a nástup orgasmu, Je s nimi dobrá zkušenost, fungují nezávisle na tom, zda muž trpí depresí nebo nikoli. Doporučuje se odvést na chvíli pozornost při zasouvání, případně zastavit frikce (pohyby zasouvání/vytahování). Dobrý je trenink podobný výše uvedené strategii: masturbujte až téměř do nástupu orgasmu a ejakulačního reflexu, pak masturbaci prodlužte. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Články: Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Průjem máme párkrát do roka...
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
O domácím násilí aneb s psychopatem se prostě nelze dohodnout
Články: O domácím násilí aneb s psychopatem se prostě nelze dohodnout
Domácí násilí má pro ženu a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Články: Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Ať už vaše operace dopadne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: