Kratší nosní kůstka u plodu

Krásný den pane doktore, prosím Vás o názor. Na 1 screeningu mi byla u plodu zjištěna kratší NB. celkově test vyšel negativní, šíjové projasnění vyšlo okolo 1mm, riziko DS 1:4000. na ultrazvuku v 21tt nebyly zjištěny žádne vady a vše je naprosto v pořádku, až na tu nosní kůstku. Pan doktor nedoporučil žádná jiná vyšetření, že by mělo být všechno v pořádku. Jen mě stále hlodá červík, co kdyby. Na odběr plodové vody jít nemůžu z důvodu značné trombofilní mutace Leid. + MTHFR. Ráda bych tedy slyšela váš názor, zda bych měla být znepokojená a měla třeba vyzkoušet prenascan test. Velmi děkuji za Váš čas a přeji příjemný den

Odpověď odborníka:

Když byl ultrazvuk negativní myslím ,že si nemusíte dělat obavy, pokud to pro vás není neúnosná finanční zátěž aby jste se nemusela trápit přemýšlením co kdyby byl by Prenascan vhodný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x