Krční páteř

Ráda bych se optala z rengénu mám blokové postavení krční páteře a dens epistrophein doprava asi 3.mm.Dali mi límec a rehabilitace.Ale dá se to srovnat když je takto vychýlená je mi 43.Mám obavy že né.Děkuji paní Anna

Odpověď odborníka:

Dobrý den, napravovat posunutý obratel není vhodné, opatření, která jsou vám doporučena, vedou k dobrému efektu (fixace límcem a šetrná rehabilitace). Pokud budete poctivě rehabilitovat pod odborným dohledem a nosit límec, stav se upraví a žádné nebezpeční vám nehrozí. Někdy je posun (asymetrie) densu i vrozený, ale pokud máte blokádu, nejspíš půjde o důsledek nesprávného přetěžování krční páteře a postup lékařů je správný. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: