Krční páteř

Dobrý den, mohla by porucha krční páteře (příliš rovná k.p.) způsobit problémy s ušima (nedoslýchavost, tinnitus) a s krkem (problémy s polykání a hlasem)? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Podobné situace řeším často. Ano, mohla nikoliv však ona porucha osy, ale v takové situaci bývají obvykle přítomny funkční poruchy páteře spolun se svalovou reakcí, která působí tyto potíže. Nemohu to však napsat na 100 procent, to bych Vás musel víděta vyšetřit, samozřejmě případně rovnou začít léčbu a doporučit cvičení zcela konkrétně.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: