Kryolipolíza

Dobrý den, včera jsem byla poprvé na kryzlipolíze spodního bříška na 45minut. Asi to bylo na mě moc,protože mi kousek hodně zmrznul a dnes tam mám bolestivý otok,červený flek. Na radu salonu si místo mažu kalciovou mastí a chtěla bych se zeptat, co ještě mohu udělat pro vyléčení se, popřípadě jestli si myslíte, že to po pár dnech odezní a nebude tam snad žádný puchýř. Moc Vám děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Tato reakce po kryolipolýze může nastat, spontánně odezní. Pokud by bolestivost přetrvávala a během týdne neustupovala, navštivte lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: