Kvapavka

Zdravím prešli dva mesice odtoho jak sem byl lecen na kvapavku a nemám žadne problémy len mi zustal zacervenanej žaluď okolo ústí močové trubice a momentálne mám zápal spojivek v ocich nevim či to má nejakej souvis nebo ne

Odpověď odborníka:

Pokud jste měl kontrolní vyšetření, které po léčbě bylo negativní a znovu jste se nenakazil, pak určitě nepůjde o souvislost s původní kapavkou.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x